SVU Oy -logo

Maansiirtokuljetukset urakkaasi pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä!
Maansiirtokuvake

Suomen Vuokraurakointi Oy on maansiirtokuljetuksia tarjoava yritys, joka palvelee pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa koko Suomessa.  Myymme monenlaista maa-ainesta, kuten kiveä, multaa ja kuorikatetta, ja toimitamme ne nopeasti perille omalla kalustollamme. Palvelumme on joustavaa – jotta urakkasi onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Maansiirtokuljetukset sujuvasti

Maansiirtokuljetukset ovat keskeinen osa monia rakennus- ja infraprojekteja. Niiden sujuvuus ja tehokkuus vaikuttavat koko hankkeen aikataulun ja kustannusten pitämiseen. 

 

Me tarjoamme käyttöösi tarpeisiisi mukautuvaa, nopeaa palvelua. Tarvittaessa hoidamme maansiirtokuljetuksia kellonaikaan katsomatta, myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta sinun urakkasi pääsee etenemään toivotulla tavalla. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Monenlaista maa-ainesta

Myymme laadukkaita maa-aineksia eri käyttötarkoituksiin. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi kiviainekset, multa ja kuorikate. 

  • Kiviainekset, kuten sora ja sepeli, ovat tärkeitä materiaaleja esimerkiksi teiden ja rakennusten pohjatöissä. Saat meiltä myös pihoille ja puutarhaan sopivat laadut.

  • Toimittamamme multa sopii sekä laajempien viheralueiden että pienempien pihojen laittamiseen. Ravinnerikas multa toimii hyvänä kasvualustana puille, pensaille, kukille ja muille kasveille.

  • Kuorikate on puun kuoresta valmistettu maanpinnalle asetettava peite, jota käytetään pihan koristamiseen sekä rikkakasvien kasvun estoon. Se auttaa myös kosteuden pitämisessä maassa ja ehkäisee maan liettymistä.

Kysy lisätietoja

Uudenaikainen kalusto

Käytössämme on kattava ja uudenaikainen kalusto, jonka avulla pystymme tarjoamaan joustavuutta ja tehokkuutta erilaisiin maansiirtokuljetuksiin. Valitsemme tarvittavan kaluston työmaasi koon, kuormien painon ja esimerkiksi kuljetettavan materiaalin mukaan.

Kalustoomme kuuluu:

  • yksi yhdeksänakselinen kasettiyhdistelmä

  • kaksi puoliperävaunukippiyhdistelmää

  • yksi viisiakselinen nuppiauto

  • yksi neliakselinen nuppiauto.

Kuvagalleria

Oheisesta kuvagalleriasta löydät kuvia käyttämästämme kalustosta.

Puhelinkuvake

Saat meiltä maansiirtokuljetukset monen kokoisiin urakoihin pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!